Олег Синєгубов розповів про наслідки нових обстрілів Харківської області

У результаті обстрілів Харківської області є загиблий та поранені

У Харківській області зафіксовані прильоти ворожих ракет. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Він повідомив, що всі були націлена на об’єкти нашої критичної інфраструктури. 

“За попередньою інформацією, внаслідок ударів окупантів, на жаль, загинув 50-річний чоловік, ще двоє отримали поранення. Госпіталізовані у середньому стані”, - повідомив очільник області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив про обстріли Харкова. “Знову б'ють по Харкову. Тепер під ударом інфраструктура в Індустріальному районі. Про руйнування та постраждалих інформація уточнюється”, - повідомив очільник міста.  КП “Харківський метрополітен” повідомило, про тимчасове припинення руху лініями метро. Згодом рух Олексіївською та Салтівською лініями Харківського метрополітену відновили.

Згодом КП "Харківський метрополітен" повідомило про поновлення руху Холодногірсько-заводської лінії. Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко повідомив, що ворог ударив по енергооб'єкту в Харкові. 

Заступник начальника Харківської ОВА Роман Семенуха під час ефіру національного телемарафону "Єдині новини" розповів про ситуацію в Харкові та області 29 грудня. Як він зазначив, ввечері ворожі війська здійснили масований обстріл безпілотниками “Шахед”. Приблизно 11 ракет було збито силами ППО над Харківською областю. Роман Семенуха зазначив, що у результаті вчорашніх обстрілів були влучання в критичну інфраструктуру. 



Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися