Ігор Терехов звернувся до харків’ян стосовно Нового року

Міський голова звернувся до мешканців Харкова з проханням.

Міський голова Харкова Ігор Терехов звернувся до мешканців міста стосовно святкувань Нового року у місті.

"У ніч проти неділі ми всі з вами зустрінемо Новий рік. Я знаю, що ми звикли відзначати це свято як великими кампаніями, так і у родинному колі, весело та яскраво. Багато хто, попри заборону, котра діє з 2014 року, робив це з фейерверками.

Звертаюся до вас, дорогі харків‘яни – цьогоріч обмежте себе у цій розвазі. На дворі війна, звуків вибухів нам і без фейерверків вистачає. Не слід лякати своїх сусідів розривами петард чи іншої піротехніки. Наш ворог і без того робить багато чого, аби зіпсувати нам новорічні та різдвяні свята.

Тож зараз, коли Харків обстрілюють вже кілька днів поспіль, прошу вас більш турботливо ставитися до оточуючих та не збільшувати приводи для їхнього хвилювання. Бо ми – разом! Ми – харків‘яни!"

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Масований ракетний удар по Харкову та області забрав життя трьох людей, одного – поранено

Минулої доби ворог завдав чергового масованого ракетного удару по Україні. Багато ворожих ракет збили сили нашої ППО, але є і прильоти в об'єкти інфраструктури Харкова та області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на ранкове зведення начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Внаслідок ворожої ракетної атаки загинуло двоє цивільних чоловіків 55 та 54 років, чоловік 52 років госпіталізований з пораненням. Його стан медики оцінюють як важкий.

Також протягом доби ворог обстрілював з артилерії населені пункти, що розташовані поруч з лінією зіткнення та кордоном з рф в Куп'янському, Чугуївському та Харківському районах. На жаль, в Куп'янську через ворожий обстріл загинув 60-річний чоловік.

В області триває гуманітарне розмінування. За добу вилучено та знешкоджено 29 вибухонебезпечних предметів.

"Втім, мінна небезпека залишається дуже високою. В с. Сніжнівка Ізюмського району на невідомому вибуховому пристрої підірвався чоловік 43 років. Він госпіталізований з пораненнями в стані середньої тяжкості", – написав очільник області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися