На Новий рік метро у Харкові не змінить режим роботи

Святкові заходи у метро завершаться до комендантської години.

В останній день року, 31 грудня, Харківський метрополітен перевозитиме пасажирів у звичному режимі роботи – з 5:30 до 21:30. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили у Харківському метрополітені, на час проведення святкових концертів електропоїзди курсуватимуть Салтівською лінією без зупинки на ст. м. "Університет" (час поновлення висадки та посадки пасажирів на станції може коригуватися в залежності від змін у розкладі заходів).

Харків’янам, котрі планують відвідати свято, нагадують, що на території метрополітену заборонено знаходитися у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння, приносити та розпивати алкогольні напої, палити та використовувати піротехнічні засоби (петарди, феєрверки, хлопавки, бенгальські вогні тощо).

Після 21:30 ст. м. "Університет" буде зачинена для обслуговування пасажирів. З 23:00 до 5:00 у Харкові діятиме комендантська година.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові та області визначилися з комендантською годиною на Новий Рік

Очільник поліції області повідомив, які правила діятимуть у новорічну ніч.

Дія комендантської години на Харківщині у ніч з 31 грудня на 1 січня збережеться як у звичайні дні і триватиме з 23:00 до 5:00 години. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника ГУ НП в Харківській області Володимира Тимошка.

Очільник поліцейського главку нагадав, що вимоги комендантської години діятимуть незалежно від того, святковий чи будній день.

"Перебувати на вулиці та в інших громадських місцях в цей період заборонено, - зазначив Володимир Тимошко. - Поліцейські ретельно перевірятимуть порушників комендантської години, їх документи, доставлятимуть до підрозділів поліції для встановлення особи".

Виходити під час комендантської години можна тільки у разі отримання сигналу про повітряну тривогу, аби дістатися найближчого укриття. При цьому обов’язково мати з собою документ, який посвідчує особу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися