У Харкові 1260 будинків залишаються без тепла – Синєгубов

Дві доби поспіль російська армія обстрілювала Харків.

Внаслідок ворожих ударів по об'єктах інфраструктури 1260 будинків у Харкові залишаються без тепла. Про це в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов 30 грудня, інформують "Коментарі. Харків".

"Комунальні служби працюють практично цілодобово над усуненням наслідків цих ударів. Найближчими днями подачу тепла в ці будинки буде відновлено", – зазначив очільник області.

Олег Синєгубов також повідомив, що ворог продовжує обстріли Куп'янська, Вовчанська та інших населених пунктів, що розташовані близько до лінії зіткнення та кордону з рф.

"На жаль, сьогодні у Куп'янську від ворожих обстрілів загинув 50-річний чоловік", – розповів голова ОВА.

Він також зазначив, що ситуація з електропостачанням стабільна, аварійних відключень немає, застосовуються тільки планові відключення, про які споживачі попереджаються завчасно. Але навіть такі відключення іноді не застосовуються, бо енергетична ситуація це дозволяє. В тому числі й завдяки заощадженням громадян.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У метро Харкова відбудеться новорічний концерт

Новорічну святкову програму проведуть 31 грудня на ст. м. "Університет".

Як повідомили у Департаменті культури, програма свята така:

- о 10:00 та о 12:30 пройде новорічна вистава для дітей "Біла чаклунка Ліденелла";

- з 12:00 до 18:00 на станції працюватиме резиденція Святого Миколая;

- з 18:00 до 20:30 відбудеться святкова програма з нагоди зустрічі Нового року за участю харківських артистів та музичного гурту.

Після 21:30 ст. м. "Університет" буде зачинена для обслуговування пасажирів. З 23:00 до 5:00 у Харкові діятиме комендантська година.

З повним планом святкових заходів можна ознайомитись за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися