Молодий хлопець підірвався на невідомому вибуховому предметі: поліція з’ясовує обставини

Трагедія сталася сьогодні вранці.

Молодий хлопець підірвався на невідомому предметі. З травмами 21-річного місцевого мешканця доставили до лікарні. Попередньо встановлено, що постраждалий збирав у лісі сухостій. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Повідомлення про подію надійшло до відділу поліції № 1 Ізюмського РУП 4 січня близько 09:10.

За адресою виїзджала слідчо-оперативна група. Встановлено, що чоловік пішов до лісу збирати сухостій та підірвався на невідомому вибуховому предметі. З травмами його доставили до місцевого медичного закладу.

Слідчим вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Поліція закликає громадян бути обережними та не наближатися до незнайомих предметів. У разі виявлення таких предметів необхідно негайно викликати службу ДСНС за номером "101" або дзвонити на лінію "102".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Російські війська з мінометів обстріляли рятувальників Харківщини

Станом на ранок 3 січня за оперативною інформацією росіяни знищили та пошкодили 1 тисячу 629 одиниць пожежно-рятувальної техніки. Розстріляли, підірвали, розібрали на деталі, вкрали. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

3 січня рятувальники отримали повідомлення, що близько 10:00 у смт Дворічна Куп'янського району Харківщини, внаслідок мінометного обстрілу, було пошкоджено ще два пожежні автомобілі. Жертв та постраждалих серед особового складу на щастя немає. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися