У Харкові активісти вимагають зафарбувати мурал

Активісти незадоволені відповіддю адміністрації Шевченківського району.

Активісти руху "Декомунізація. Україна" вимагають зафарбувати зображення Сергія Єсеніна на будинку №1 однойменної вулиці. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на KHARKIV Today.

Відповідне звернення вже було розглянуте у адміністрації Шевченківського району, де цю ініціативу не підтримали.

"Наразі у зв'язку з військовим становищем передбачено першочергове виконання позапланових термінових робіт з аварійного відновлення водопостачання, електропостачання, пошкодженого тепла для забезпечення життєдіяльності міста. Питання, поставлене у Вашому зверненні, може бути розглянуте після визначення пріоритетних робіт на 2023 рік у рамках відповідного фінансування", - відповіли в адміністрації.

picture

Активісти руху "Декомунізація. Україна" незадоволені такою відповіддю.

"Ціна питання – кілька банок фарби. Це означає, що це ми зробимо. Але ми сумніваємося, що місто дійсно не має грошей на кілька банок фарби" — написали представники руху у своєму Telegram-каналі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківської області за 5 січня – Генштаб

Російські війська продовжують жорстокі обстріли міст та сіл Харківської області. За даними Генштабу ЗСУ, на Слобожанському напрямі ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено.

На Слобожанському напрямку танкових, мінометних та артилерійських обстрілів зазнали райони населених пунктів Красне, Стариця, Огурцове, Гатище, Вовчанськ, Устинівка, Фіголовка та Дворічної Харківської області.

На Куп'янському напрямку під вогневе ураження потрапили 20 районів населених пунктів. Серед них – Іванівка, Масютівка, Куп'янськ, Західна, Вільшана, Берестове, Кислівка, Котлярівка та Крохмальне у Харківській області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися