Загинув від дій окупантів: батьки поховали 6-річну дитину на подвір'ї (ФОТО)

28 березня працівники похоронного бюро перепоховали загиблого на кладовищі

У Харківській області поліція ексгумувала тіло дитини, яка загинула внаслідок військової агресії окупантів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції повідомили, що 6-річний мешканець міста Ізюм на подвір’ї свого будинку  потрапив під обстріл та отримав поранення, несумісні з життям. Батьки розповіли, дитина загинула 22 березня. Хлопчика поховали на території домоволодіння, а 28 березня працівники похоронного бюро перепоховали його на кладовищі.

5 січня працівники Ізюмського районного управління поліції під процесуальним керівництвом прокуратури оглянули місце події та ексгумували тіло хлопчика. Його направили на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причини смерті.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що прокурори на Харківщині повідомили про підозру 18-річному мешканцю смт Козача Лопань за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України). Слідство встановило, що  у смт Козача Лопань за декілька годин до Нового року в родині виник конфлікт на побутовому ґрунті. Підозрюваний почав сваритись з рідним батьком. Від словесного з'ясування перейшов до сили. Чоловік схопив дерев'яну палицю та вдарив батька, від чого той впав на землю. Потім син взяв кухонний ніж та знову вдарив батька.  Зрозумівши, що батько не дихає, син переніс його тіло на вулицю та скинув у зливну яму на території домоволодіння.Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися