На Харківщині підстрелили особливу “пташку”: деталі

Ворожий дрон коригував роботу танка, який обстрілював підрозділ українських захисників

На східному фронті прикордонники у складі Сил оборони України  продовжують ефективно знищувати живу силу та техніку ворога. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби. 

Бійці Держприкордонслужби днями у Харківській області відстежили над своїми позиціями квадрокоптер російських військ. Ворожий дрон коригував роботу танка, який обстрілював підрозділ українських захисників.

Для ураження повітряного коригувальника охоронці кордону відкрили вогонь зі стрілецької зброї. Українські бійці збили безпілотник окупантів.

“Тепер ця “пташка” з написом “вертолёт” стане гарним експонатом кімнати бойової слави”, - повідомили у ДПС.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у поліції Харківської області відзвітували про діяльність від початку повномасштабної російської агресії. Щодо фактів колабораційної діяльності про підозру повідомлено 195 громадянам України. За фактами вчинення воєнних злочинів повідомили про підозру 16 військовослужбовцям РФ. До органів СБУ за підслідністю передали 6720 кримінальних проваджень. У провадженні поліції на сьогодні перебуває 309 кримінальних проваджень щодо колабораційної діяльності та 455 проваджень за фактами обстрілів м. Харкова та інших населених пунктів Харківської області.

З 7 вересня органи досудового розслідування та дізнання ГУНП в Харківській області на звільнених територіях розпочали 380 кримінальних проваджень. У рамках проваджень повідомлено про підозру 117 особам, до суду направлено 54 справи. Йдеться про обвинувачення у державній зраді, колабораційній діяльності, пособництво державі-агресору, участь у незаконних збройних формуваннях.



Ірина

9 січня 2023, 09:23

Зараз можна недорого придбати цивільний дрон в інтернет магазині https://kvadrocopter.com.ua/ На вибір є багато крутих моделей квадрокоптерів. Їхні менеджери - класні спеціалісти

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися