У Харківській області встановлюють мобільні будиночки: що відомо

Це друга поставка мобільних будиночків у Харківську область

У Харківській області, у місцях, де постійними ворожими обстрілами були зруйновані приміщення постійного базування екстреної медичної допомоги, відкривають модульні будиночки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що два нові будиночки облаштували у Вовчанську та в селищі П’ятихатки у Харкові. Після підключення комунікацій у них працюватимуть бригади екстреної медичної допомоги.

Олег Синєгубов зауважив, що ці будиночки обладнані всім необхідним для безпечної та комфортної праці. Тут є місця для прийому пацієнтів, для відпочинку та прийому їжу персоналу тощо.

Це друга поставка мобільних будиночків у Харківську область. У листопаді 4 такі мобільні пункти базування екстреної медичної допомоги з’явилися в деокупованих Ізюмі та Боровій.

Область отримала мобільні будиночки завдяки проєкту “Польська допомога” та за підтримки ХОВА. “Дуже вдячні нашим польським партнерам за те, що вкотре надали таку важливу допомогу”, – наголосив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Харківському регіональному перинатальному центрі повністю відновили роботу відділень. Директорка медичного закладу Ірина Кондратова повідомила, як колектив центру та його пацієнти пережили найважчі місяці війни. За її словами, з початком воєнних дій, операції немовлятам проводили в приміщенні на першому поверсі. Тут же приймали пологи. За 3 місяці в закладі народилося близько 300 дітей. Лікарі працювали попри обстріли.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися