Що відбувається з опаленням у Харківській області

На Харківщині працюють усі 518 котелень, які були заплановані до запуску

Про ситуацію на Харківщині розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі національного телемарафону, повідомляють "Коментарі. Харків". За його словами, ситуація з теплопостачанням напередодні похолодання, яке очікується найближчими днями, стабільна. Наразі працюють усі 518 котелень, які були заплановані до запуску.

Також в області діють 320 пунктів незламності. За словами очільника області, пункти готові в цілодобовому режимі в будь-який час приймати відвідувачів.

Область закупила 500 генераторів високої потужності. Обладнання найближчим часом розподілять в залежності від потреб. Олег Синєгубов зазначив, що частину отримають військові, частина піде на потреби цивільної інфраструктури.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що найближчими днями харків'ян чекає різке похолодання. На Різдво очікується до - 12 градусів вночі, а після свята синоптики прогнозують ще нижчі температури. Він зауважив, що усі відповідні служби міста готуються до різкого похолодання. Усі міські служби життєзабезпечення Харкова переведені в режим підвищеної готовності та цілодобового реагування на позаштатні ситуації.  Мер міста нагадав, що у Харкові працюють “пункти незламності”, де за потреби можна зігрітися та зарядити мобільні гаджети. Знайти найближчі “пункти незламності” можна за допомогою чат-боту “Харків-твій дім”  – @tviyDimKharkivBot. 

Крім “пунктів незламності” у Харкові облаштували пункти обігріву. За потреби метрополітен також працюватиме в режимі пунктів обігріву.  

У звичайному режимі, з понеділка по суботу включно, працюватимуть пункти роздачі гарячого харчування. 



Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися