Харківщина придбала необхідне обладнання для військових: деталі

Частину придбаних генераторів передадуть на потреби цивільної інфраструктури

Кошти на придбання 500 генераторів у розмірі 20,2 млн грн виділили із бюджету Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

Начальник ХОВА розповів, що таке рішення ухвалили на прохання військових допомогти в забезпеченні джерелами альтернативного живлення.

Олег Синєгубов розповів, що раніше також закуповували генератори за зверненнями. Область отримувала і продовжує отримувати благодійну допомогу, але масштабний проєкт реалізували саме зараз. За його словами, генератори потужністю від 3 до 12 кВт отримала більша частина з 25 військових частин та військових формувань.

Генератори також передадуть Головному управлінню ДСНС України. За словами очільника області, частину джерел автономного живлення передадуть на потреби цивільної інфраструктури.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області, у місцях, де постійними ворожими обстрілами були зруйновані приміщення постійного базування екстреної медичної допомоги, відкривають модульні будиночки. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що два нові будиночки облаштували у Вовчанську та в селищі П’ятихатки у Харкові. Після підключення комунікацій у них працюватимуть бригади екстреної медичної допомоги. Олег Синєгубов зауважив, що ці будиночки обладнані всім необхідним для безпечної та комфортної роботи. Тут є місця для прийому пацієнтів, для відпочинку та прийому їжу персоналу тощо. Це друга поставка мобільних будиночків у Харківську область.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися