Увечері харків’яни чули вибухи: де сталися «прильоти»

За попередніми даними одна людина загинула.

Учора ввечері "різдвяного перемир’я" від росіян, звичайно, не потрібно було навіть очікувати. Обстріл Харківської області стався близько 23:08. Харків’яни та мешканці області чули декілька потужних вибухів. Спостерігачі у телеграм-каналах повідомляли про вильоти ракет з російського Бєлгорода.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов о 23:10 написав про обстріл Харківської області.

О 23:37 очільник області написав про два "прильоти" ворожих ракет у Мерефі. Повідомлялося про одного пораненого. Пізніше Олег Синєгубов написав, що внаслідок ударів окупантів у Мерефі загинув 50-річний чоловік.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові активісти вимагають зафарбувати мурал

Активісти незадоволені відповіддю адміністрації Шевченківського району.

Активісти руху "Декомунізація. Україна" вимагають зафарбувати зображення Сергія Єсеніна на будинку №1 однойменної вулиці. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на KHARKIV Today.

Відповідне звернення вже було розглянуте у адміністрації Шевченківського району, де цю ініціативу не підтримали. "Наразі у зв'язку з військовим становищем передбачено першочергове виконання позапланових термінових робіт з аварійного відновлення водопостачання, електропостачання, пошкодженого тепла для забезпечення життєдіяльності міста. Питання, поставлене у Вашому зверненні, може бути розглянуте після визначення пріоритетних робіт на 2023 рік у рамках відповідного фінансування", - відповіли в адміністрації.

Активісти руху "Декомунізація. Україна" незадоволені такою відповіддю. "Ціна питання – кілька банок фарби. Це означає, що це ми зробимо. Але ми сумніваємося, що місто дійсно не має грошей на кілька банок фарби" — написали представники руху у своєму Telegram-каналі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися