Переселенців закликали шукати роботу та не розраховувати лише на державну допомогу

Сидіти та чекати повернення на старе місце роботи – не варто.

Працевлаштовуватись на новому місці, не покладатись лише на допомогу, не чекати повернення на старе місце роботи. Працевлаштування ВПО – це не тільки дохід, а й особистий розвиток, що теж важливо. Про це в ефірі єдиного марафону новин заявила Віцепрем’єр-міністр України Ірина Верещук, інформують "Коментарі. Харків".

За її словами, серед внутрішньо переміщених осіб чимало активних громадян, які після переїзду не стали розраховувати лише на допомогу від держави, а влаштувалися на роботу й наразі добре почуваються на новому місці.

Багато з них готові залишитись в тих громадах, куди переїхали. Насамперед, це результат успішної інтеграції й свідчення того, що працелюбність українців завжди ставала в нагоді у найскладніших умовах. Так є і сьогодні.

"Для працевлаштування ВПО потрібна ініціатива двох сторін – тих, кому потрібна робота і тих, хто її надає. Тому я апелюю до обох. Роботодавців закликаю йти назустріч переселенцям та активніше давати їм роботу. Переселенців закликаю не чекати, активніше працевлаштовуватись і покращувати своє життя", – резюмувала посадовиця.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Росія намагається покращити тактичне положення у Харківській області – Генштаб

Незважаючи на оголошений так званий “режим припинення вогню”, російські окупанти продовжують обстрілювати позиції наших підрозділів з танків, мінометів та ствольної артилерії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального Штабу ЗСУ.

Ворог намагається покращити тактичне положення на Куп’янському напрямку.

На Слобожанському напрямку загарбниками обстріляно райони населених пунктів Стрілеча, Стариця, Вовчанськ та Огірцеве Харківської області.

На Куп’янському напрямку вогневу активність ворога зафіксовано біля населених пунктів – Іванівка, Дворічна, Гряниківка, Котлярівка, Берестове і Вишневе на Харківщині.

Минулої ночі ворог завдав двох ракетних ударів по місту Мерефа Харківського району. Пошкоджений об'єкт цивільної промисловості. На жаль, загинув 50-річний мирний мешканець.

Крім того, протягом доби ворог обстрілював село Стариця Чугуївського району та смт Дворічна Куп'янського.

У Дворічній під ворожий обстріл потрапив приватний житловий будинок та будівля підрозділу ДСНС. Також були пошкоджені 2 автоцистерни та оперативний автомобіль пожежників. Без постраждалих.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися