Обстріл Харківської області на 9 січня

У Генштабі прогнозують обстріли всієї території України.

У Харківській області продовжуються постійні обстріли сіл та міст, де проживають мирні мешканці, та які вже були під окупацією варварів.

У Генеральному штабі ЗСУ зазначають, що сьогодні існує загроза завдання ворогом авіаційних та ракетних ударів по об’єктах критичної інфраструктури на всій території України.

Противник намагається покращити тактичне положення на Куп’янському напрямку. На Слобожанському напрямку ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено.

На Слобожанському напрямку мінометних та артилерійських обстрілів зазнали райони населених пунктів Стариця, Чугунівка, Мілове, Колодязне і Новомлинськ Харківської області.

На Куп’янському напрямку з танків та ствольної артилерії обстріляно райони Куп'янська, Вовчанська, Дворічної, Першотравневого, Іванівки і Крохмального на Харківщині.

У Куп'янську внаслідок ворожих ударів пошкоджено господарчі споруди, сталася пожежа. У с. Вовчанські Хутори Чугуївського району через обстріли зруйновано приватний житловий будинок.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Позавчора ввечері "прильот" російських ракет стався по нафтопереробному підприємству

Масштабної пожежі вдалося уникнути – ДСНС.

Російські ракети ввечері 7 січня вдарили по території нафтопереробного підприємства у Мерефі. Про це Суспільне Харків повідомив речник ДСНС Євген Василенко, інформують "Коментарі. Харків".

"Виявлено, що завдано серйозної шкоди підприємству: пошкоджене технологічне обладнання та будівля підприємства. Масштабної пожежі вдалось уникнути через те, що на території об'єкту були порожні ємності. За попередніми даними, одна людина загинула, ще одна людина постраждала", — сказав він.

За даними Харківської обласної прокуратури, внаслідок удару також є один поранений та один загиблий. "За попередніми даними, ворог обстріляв населений пункт ракетами типу С-300 з території Бєлгородської області РФ", — йдеться у повідомленні.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися