Генератори, буржуйки та все для обігріву передали Харкову: хто отримає

Було придбано обладнання для обігріву мешканців Харкова.

За ініціативи міського голови Ігоря Терехова та сприяння КУ "Офіс реформ Харкова" благодійний фонд "PIN-UP Foundation" закупив обладнання для п’яти міських пунктів обігріву. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Так, було придбано 25 прожекторів, по 10 генераторів, буржуйок, конвекторів, теплових гармат, термопотів та 5 аптечок.

"Від початку повномасштабного вторгнення росії на територію України місто Харків продовжує зазнавати масштабних руйнувань. Критична інфраструктура міста регулярно нищиться ворогом. Наразі містяни та внутрішньо переміщені особи потребують тепла та світла. Тому ми відреагували на запит міського голови Ігоря Терехова та допомогли з обладнанням пунктів",  – зазначила президентка "PIN-UP Foundation" Марина Ільїна.

Нагадаємо, що раніше фонд забезпечив потужним генератором на 150 кВт Харківський метрополітен.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харківщина під обстрілом: перебувайте в укриттях

Росіяни випустили ракети по Харківській області.

Ворог знову завдає ракетні удари по Харківщині. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

"В смт Шевченкове Куп'янського району зафіксовано ракетний удар (попередньо з ЗРК С-300) по місцевому ринку. На місці працюють усі екстрені служби. Інформація про постраждалих та руйнування уточнюється", – написав очільник області.

За даними Обласного центру екстреної медичної допомоги, внаслідок ракетного удару по смт Шевченкове постраждало 7 мирних жителів. Серед них 13-річна дівчинка.

Пожежу у Харківській області не змогли загасити: що трапилося

Учора у Харківській області сталося декілька пожеж через ворожі обстріли. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію главку ДСНС області.

8 січня о 08:25 ворог влучив у приватне домоволодіння у м. Куп’янську. Сталася пожежа. Горіла двоповерхова господарча споруда та легковик. Площа пожежі склала 50 кв.м. У пожежогасінні брали участь 9 осіб особового складу та 2 одиниці техніки ДСНС. О 09:40 рятувальники ліквідували вогонь. Завдяки їхнім оперативним діям врятовано житловий будинок та мікроавтобус.

Вже о 18:26 стався обстріл с. Вовчанські Хутори Вовчанської громади. Один зі снарядів вщент зруйнував приватний будинок та підпалив його залишки. Площа горіння склала 100 кв.м. На ліквідацію пожежі виїхали рятувальники з м. Вовчанська та їхні колеги з м. Лисичанська. Проте підрозділи ДСНС були змушені передчасно повернутись до місця дислокації через повторні ворожі обстріли.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися