Дитина у Шевченковому отримала осколкове поранення шиї

Уламок влучив неподалік сонної артерії.

Дівчинку, яка отримала поранення під час ракетного удару по Шевченковому, відправили на операцію до Харкова. Уламок влучив дитині в шию, неподалік сонної артерії. Про це Суспільне Харків повідомила директорка Шевченківської лікарні Світлана Перепадя, інформують "Коментарі. Харків".

"Там уламкові поранення шиї, недалеко від сонної артерії, тому її повезли до Харкова — там оперативні втручання будуть проводити", — сказала Перепадя.

Також під час ракетного удару по ринку Шевченкового поранення отримали ще п’ять людей, вони були доправлені у місцеву лікарню. Одна з поранених померла в операційній від отриманих травм. Ще чотирьом людям, в тому числі і дитині, надають допомогу.

"Одна пацієнтка — там легкі поранення, ми їй надали допомогу, вона госпіталізована в хірургічне відділення. Одна пацієнтка з переломом кісток гомілки — потребує травматологічної допомоги, її доправлено в обласну травматологічну лікарню. І одна пацієнтка з травмами обох очей — також потребує оперативного втручання", — повідомила Перепадя.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Кількість жертв у Харківській області зросла – Синєгубов

За оновленими даними Обласного центру екстреної медичної допомоги, внаслідок удару окупантів по смт Шевченкове, загинули двоє людей. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Загиблі – жінки 50-ти та 60-ти років. Одна з загиблих – власниця м’ясного магазину, інша жінка – прийшла на ринок за покупками. Ще п’ять осіб отримали поранення. Серед них – дитина – дівчинка 13 років.

Рятувальники продовжують роботи.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися