Ракетні удари та обстріл Харківщини – зведення Генштабу

Обстріл Шевченкового забрав життя двох людей.

За даними Генерального Штабу ЗСУ протягом доби з 9 до 10 січня противник завдав ракетного удару по Харкову, а також вів обстріли вздовж усієї лінії розмежування та кордону з рф.

На Слобожанському напрямку противник здійснив обстріли позицій наших військ та цивільних об’єктів в районах населених пунктів Стрілеча, Зелене, Амбарне і Гатище на Харківщині.

На Куп’янському напрямку ворог здійснив обстріли з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії по районах населених пунктів Дворічна, Куп’янськ, Кислівка, Котлярівка і Крохмальне Харківської області.

Також учора від ракетного удару по ринку Шевченкового поранення отримали шестеро людей, дві жінки загинули.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Олег Синєгубов розповів, що зараз відбувається в Харківській області

В ефірі "Єдиних новин" очільник області розповів про оперативну ситуацію на Харківщині. Внаслідок сьогоднішнього ракетного удару по смт Шевченкове Куп'янського району, на жаль, 2 жінки загинули.

Крім того, 5 людей зазнали поранення. Усім їм зараз надається медична допомога. Про це в етері національного телемарафону розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"Серед поранених – дитина, яка отримала осколкове поранення шиї. Дівчинку одразу направили на операцію. Зараз медики борються за її життя. Ворог знову свідомо завдав удару по цивільному об'єкту – місцевому ринку. Жодних військових в Шевченковому немає. Якби не те, що сьогодні понеділок, постраждалих було б набагато більше", – зазначив очільник області.

Олег Синєгубов також повідомив, що в режимі 24/7 триває робота над підвищенням нашої обороноздатності та укріплення фортифікаційних споруд вздовж кордону з рф. "Наші військові готові до будь-яких дій країни-агресора. Правоохоронці продовжують роботу з притягнення до відповідальності зрадників та колаборантів. Наразі розслідується більше 100 кримінальних проваджень. Кожен факт добровільної співпраці з ворогом матиме належну правову оцінку", – сказав голова ОВА.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися