Поліцейські Харкова виявили на узбіччі дороги протитанкові міни

Вибухонебезпечні предмети знайшли в Ізюмському районі.

Вибухонебезпечні предмети були знайдені на трасі регіонального значення М-03 "Київ-Харків-Довжанський" під час проведення стабілізаційних заходів співробітниками Харківського РУП № 2. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

При виконанні службових обов’язків на території деокупованих населених пунктів працівники поліції окрему увагу приділяють виявленню зброї та боєприпасів, які залишилися після звільнення Ізюмського району.

Під час здійснення таких заходів правоохоронці виявили на узбіччі 3 протитанкові міни ТМ-62М та 4 ручні гранати Ф-1. Доступ на небезпечну територію був негайно заблокований. На місце викликані представники вибухотехнічної служби.

Поліцейські додатково провели роз’яснювальну роботу серед місцевого населення щодо дотримання особистої безпеки та дій у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів, у тому числі замаскованих під них речей.

"Усі зусилля поліцейських направлені на повернення громадянам безпечних умов для проживання та надання їм необхідної допомоги під час воєнного стану.

Шановні громадяни, якщо ви виявили підозрілий або вибухонебезпечний предмет, не зволікайте та одразу телефонуйте за номерами 102 або 101! Бережіть своє життя!" – закликали в поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

До Харкова та області продовжують повертатися люди: Олег Синєгубов пояснив чому

Люди продовжують повертатися до Харкова та на деокуповані території. Про це під час пресбрифінгу повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, повідомляють "Коментарі. Харків".

"Наразі в Харкові мешкає приблизно 1 млн 100 тисяч осіб. Наші люди вірять у ЗСУ, чекають Перемоги і звільнення тимчасово окупованих територій", – сказав очільник ХОВА.

Він зауважив, що міський транспорт та комунальні служби працюють без збоїв. Люди намагаються відновити свій бізнес, зокрема малий та середній.

"Щодо великого бізнесу було застосовано релокацію деяких підприємств. Інші підприємства залишаються і намагаються у досить скрутні часи, під постійними загрозами ракетних ударів, працювати, сплачують податки і зарплату. Для нас це  так само важливо", – наголосив Олег Синєгубов.

Начальник Харківської ОВА додав, що на сьогодні в регіоні майже 225 тисяч учнів навчається онлайн. Нині брак учителів перекривають магістри та аспіранти педагогічних закладів вищої освіти, здебільшого їх залучають до роботи в Харкові та деокупованих громадах.

Олег Синєгубов зауважив, що на території Харківської області освітній процес триває виключно онлайн.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися