У Харкові пропонують встановити особливий пам'ятник: що відомо

Автор петиції пропонує увічнити героїчну працю робітників комунальної сфери, служб порятунку та територіальної оборони

У Харкові пропонують встановити пам’ятник комунальникам, рятувальникам та ТрО. Про це йдеться в електронній петиції до Харківської міської ради, повідомляють "Коментарі. Харків".

Автор звернення, Алла Іванівна Адоніна, запропонувала увічнити героїчну працю робітників комунальної сфери, служб порятунку та територіальної оборони Харкова та області під час бойових дій на території міста та області з лютого 2022 року. 

Збір голосів за пропозицію почався 26 грудня 2022 року. Триватиме збір 74 дні. Звернення набрало 81 голос. Розглядається петиція за умови збору на її підтримку не менш як 5000 підписів громадян. 

Підтримати ініціативу можна за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові працівників комунальних підприємств підтримують гуманітарною допомогою. У вівторок, 10 січня, працівники КП “Харківводоканал” отримали перші 900 продуктових наборів. Гуманітарну допомогу працівникам комунального підприємства передали за ініціативою Харківського міського голови Ігоря Терехова та за підтримки громадської організації “Я врятований”. За словами директора Департаменту по роботі з громадськими об'єднаннями Нікіти Стєріна, мета ініціативи - підтримати працівників комунальної сфери міста Харкова. За його словами, потрібно показати та підкреслити важливість праці комунальників та подякувати за неї. Директор Департаменту наголосив, що допомогу отримає кожен працівник підприємства.

Нікіта Стєрін зауважив, що реалізація ініціативи - це можливість висловити подяку від мера, міської ради та небайдужих громадян, які бачать працю комунальників і складнощі, з якими вони стикаються.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися