У Харкові працівникам одного з комунальних підприємств видають продуктові набори

Допомога спрямована кожному працівнику підприємства

У вівторок, 10 січня, працівники КП “Харківводоканал” отримали перші 900 продуктових наборів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Гуманітарну допомогу працівникам комунального підприємства передали за ініціативою Харківського міського голови Ігоря Терехова та за підтримки громадської організації “Я врятований”.

За словами директора Департаменту по роботі з громадськими об'єднаннями Нікіти Стєріна, мета ініціативи - підтримати працівників комунальної сфери міста Харкова. За його словами, потрібно показати та підкреслити важливість праці комунальників та подякувати за неї. Директор Департаменту наголосив, що допомогу отримає кожен працівник підприємства.

Нікіта Стєрін зауважив, що реалізація ініціативи - це можливість висловити подяку від мера, міської ради та небайдужих громадян, які бачать працю комунальників і складнощі, з якими вони стикаються.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з 20 грудня продуктові набори почали видавати працівникам КП “Харківські теплові мережі”. У переддень Різдва, 6 січня, фінальну партію продуктових наборів отримали працівники управління “Харківських теплових мереж”. Загалом комунальне підприємство "Харківські теплові мережі" отримало понад 4 тис. пакунків з гуманітарною допомогою.

Також працівники “ХТМ” отримали допомогу від литовських колег. Вільнюські теплоенергетики відправили до Харкова не тільки технічну допомогу, а й солодкі подарунки родинам харківських колег.




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися