Яку гуманітарну допомогу передають на деокуповані території Харківської області (ФОТО)

Гуманітарну допомогу передають жителям ДОТ та військовим. Також забезпечують необхідними речами лікарні

У Харківській області гуманітарний штаб продовжує забезпечувати допомогою населення регіону та надає підтримку військовослужбовцям. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

З початку 2023 року мешканцям громад уже передали 14 383 продовольчі набори, майже 138 тисяч літрів олії та 6 тонн одягу. Гуманітарну допомогу направили жителям понад 20 громад Харківської області.

Гуманітарний штаб надає допомогу й українським захисникам та захисницям, які протистоять російським окупантам на Харківщині. Військовим передали 6,7 тонни харчових продуктів, а також гігієнічних, побутових та технічних засобів.

Лікарні області отримали 19 тонн медичних засобів і обладнання, та майже 12 тонн харчових продуктів.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов подякував міжнародним організаціям та волонтерам, які допомагають забезпечити жителів області продуктовими наборами, засобами гігієни та технічним обладнанням. “Ця робота приводиться системно і триватиме, поки в ній буде потреба”, – наголосив очільник області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з 11 січня у Дергачах змінять правила видачі гуманітарної допомоги. “З перших днів війни ми намагалися забезпечувати гуманітарною допомогою усіх мешканців міста. Однак, час вносить свої корективи, все більше людей повертаються до Дергачів, працевлаштовуються, а наші ресурсу при цьому залишаються обмеженими”, - зазначили у міській раді.  Так, продуктові набори будуть видавати виключно деяким категоріям осіб, які фактично проживають на території громади.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися