Обстріл Харківської області на 12 січня: є загроза ракетних ударів

Існує небезпека авіаційних та ракетних ударів на всій території України.

Російські окупанти не припиняють обстрілів позицій наших військ та цивільних об’єктів вздовж усієї лінії зіткнення. Крім того, у Генштабі зазначають, що сьогодні існує загроза авіаційних та ракетних ударів на всій території України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального Штабу ЗСУ.

На Слобожанському напрямку за добу наступальних угруповань противника не виявлено. На Куп’янському напрямку ворог намагається покращити тактичне положення.

На Слобожанському напрямку мінометних та артилерійських обстрілів зазнали райони населених пунктів Гур’їв Козачок, Стрілеча, Стариця, Огірцеве, Вовчанськ, Вільча і Новомлинськ Харківської області.

На Куп’янському напрямку ворог обстрілював райони Дворічної, Западного, Куп’янська, Кислівки, Табаївки, Крохмального, Берестового, Вишневого, Іванівки і Першотравневого Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Вечірні фейєрверки у Харкові внаслідок "прильотів" по місту (ФОТО)

10 січня ввечері у Харкові пролунало декілька гучних вибухів. О 22:54 начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що окупанти знову наносять удари по Харкову та області.

Вже о 23:51 очільник області повідомив: "Окупанти завдали ударів по Київському району Харкова. Зафіксовано влучання у склад піротехніки. Спостерігається детонація піротехнічних виробів. Попередньо, без постраждалих. На місці працюють спеціалісти ДСНС".

Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив, що "прильотів" було два, усі у Київському районі. "Вибухи у Харкові внаслідок "прильотів" по Київському району. Попередньо - влучання у склад піротехніки. Про постраждалих наразі інформації немає. Щодо руйнувань - також знатимемо пізніше. Ще один приліт також в Київському районі. За попередньою інформацією - без постраждалих та руйнувань", – написав мер міста.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися