На Харківщині іноземець у маршрутці віз «вибуховий» багаж

Азербайджанець на Харківщині перевозив у сумці пістолет та гранати.

На Харківщині прикордонники затримали іноземця, який незаконно переміщував пістолет та гранати. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію МВС України.

Разом із побратимами з Сил оборони прикордонники дають гідну відсіч агресору, а також проводять контрольно-перевірочні заходи, спрямовані на протидію незаконному обігу зброї та наркотичних речовин.

На одному з контрольних постів прикордонники зупинили для перевірки маршрутне таксі. Ним, як пасажир, слідував громадянин Азербайджану. Під час огляду його багажу охоронці держрубежів виявили дві гранати, пристрій для відстрілу гумових куль і мисливський ніж. Походження речей чоловік пояснити відмовився.

Іноземця разом із виявленими предметами передали співробітникам Нацполіції.

Протягом грудня минулого року на Харківщині прикордонники спільно із співробітниками НПУ припинили 8 спроб незаконного переміщення наркотичних речовин загальною вагою понад 700 гр, виявили три ТЗ, що перебували в розшуку, і двох іноземців, які порушили правила перебування в Україні.

Снимок.PNG

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківської області на 12 січня: є загроза ракетних ударів

Існує небезпека авіаційних та ракетних ударів на всій території України.

Російські окупанти не припиняють обстрілів позицій наших військ та цивільних об’єктів вздовж усієї лінії зіткнення. Крім того, у Генштабі зазначають, що сьогодні існує загроза авіаційних та ракетних ударів на всій території України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального Штабу ЗСУ.

На Слобожанському напрямку за добу наступальних угруповань противника не виявлено. На Куп’янському напрямку ворог намагається покращити тактичне положення.

На Слобожанському напрямку мінометних та артилерійських обстрілів зазнали райони населених пунктів Гур’їв Козачок, Стрілеча, Стариця, Огірцеве, Вовчанськ, Вільча і Новомлинськ Харківської області.

На Куп’янському напрямку ворог обстрілював райони Дворічної, Западного, Куп’янська, Кислівки, Табаївки, Крохмального, Берестового, Вишневого, Іванівки і Першотравневого Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися