Російські війська не полишають спроб зайняти нові позиції на Харківщині – зведення на 13 січня

На одному з напрямків росіяни намагаються покращити тактичне положення.

У Харківській області окупанти продовжують обстрілювати з танків, артилерії та мінометів села та міста, що знаходяться на кордоні з РФ та лінією зіткнення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

На Слобожанському напрямку ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено. Визначені підрозділи збройних сил білорусі та росії продовжують виконувати завдання у прикордонних з Україною районах.

На Куп’янському – ворог не полишає спроб покращити тактичне положення.

На Слобожанському напрямку обстріляно райони населених пунктів Стрілеча, Зелене, Тернова, Стариця, Огірцеве, Гатище, Вовчанськ, Чугунівка та Рідкодуб на Харківщині.

На Куп’янському напрямку вогневого ураження зазнали райони населених пунктів Дворічна, Западне, Синьківка, Орлянка, Кислівка, Котлярівка, Колісниківка, Берестове, Богуславка, Іванівка Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові облаштували зразкове укриття (ФОТО)

У Харків завітав міністр освіти та науки України.

11 січня начальник ХОВА Олег Синєгубов спільно з Міністром освіти і науки України Сергієм Шкарлетом відвідали освітні установи Харківщини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. Зокрема, оглянули укриття в одному з навчальних закладів обласного підпорядкування – Харківському науковому ліцеї-інтернаті "Обдарованість".

Як зазначив Сергій Шкарлет, воно є одним із найкращих в Україні.

Начальник Харківської ОВА наголосив, що подібні укриття мають з’явитися у кожному освітньому закладі.

Нагадаємо, ліцей "Обдарованість" був пошкоджений внаслідок обстрілів ще на початку повномасштабного вторгнення рф. Наразі в закладі завершують відновлювальні роботи за кошти з резервного фонду державного бюджету. Тут уже замінили понад 150 віконних блоків, у двох приміщеннях відремонтували покрівлю, а також відновили пошкоджене овочесховище. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися