Що активісти знайшли на ХТЗ у Харкові

Громадськість закликала Харківську міську раду прибрати неподобство.

Активісти руху "Декомунізація. Україна" розмістили на своїй сторінці у соціальній мережі публікацію з зображенням великої зірки – макету радянського ордену. Громадськість вкотре звернулася до міськради Харкова з проханням демонтувати усі згадки про росію та радянський союз у місті.

"ХТЗ, Харків, 2023 рік.

Величезний макет радянського ордену з написом СССР досі не демонтовано.

Вчергове нагадуємо міській раді зверненням про необхідність демонтажу.

У разі відмови будемо вже діяти іншими методами.

Харків має бути повністю очищеним від маркерів окупації", – йдеться в повідомленні.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Російські війська не полишають спроб зайняти нові позиції на Харківщині – зведення на 13 січня

У Харківській області окупанти продовжують обстрілювати з танків, артилерії та мінометів села та міста, що знаходяться на кордоні з РФ та лінією зіткнення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

На Слобожанському напрямку ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено. Визначені підрозділи збройних сил білорусі та росії продовжують виконувати завдання у прикордонних з Україною районах.

На Куп’янському – ворог не полишає спроб покращити тактичне положення.

На Слобожанському напрямку обстріляно райони населених пунктів Стрілеча, Зелене, Тернова, Стариця, Огірцеве, Гатище, Вовчанськ, Чугунівка та Рідкодуб на Харківщині.

На Куп’янському напрямку вогневого ураження зазнали райони населених пунктів Дворічна, Западне, Синьківка, Орлянка, Кислівка, Котлярівка, Колісниківка, Берестове, Богуславка, Іванівка Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися