Обстріл Харкова та області на 14 січня – Олег Синєгубов

Є поранені та загиблі.

Сьогодні зранку ворог завдав по Харкову ракетного удару. Попередньо зафіксовано 2 "прильоти" ракет С-300 в Індустріальному районі. На місці працюють екстрені служби. Масштаб руйнувань та наявність постраждалих уточнюється. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Минулої доби окупанти продовжували обстрілювати мирне населення прикордонних міст і сіл Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів області. Під вогнем ворога перебували Куп'янськ, Вовчанськ, Дворічна, Гряниківка, Стрілеча, Огірцеве та інші населені пункти.

Внаслідок обстрілу з РСЗВ смт Дворічна Куп'янського району пошкоджені приватні будинки. Загинули 2 жінки, ще одна отримала поранення та була госпіталізована в стані середньої тяжкості.

Крім того у Куп'янському районі через обстріли поранення зазнали 29-річний чоловік та жінка 49 років. Їхній стан медики оцінюють як середньої тяжкості.

В області тривають роботи з розмінування. За добу знешкоджено 75 вибухонебезпечних предметів.

"На лінії зіткнення тривають запеклі бої. Ворог не припиняє спроб покращити своє тактичне положення на Куп'янському напрямку але наші захисники надійно тримають позиції", – написав очільник області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові мінімум два "прильоти" ракет - Ігор Терехов

У Харкові внаслідок ранкового обстрілу є "прильоти" в одному з районів міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського міського голови Ігоря Терехова.

"Вранішній обстріл Харкова. Попередньо чотири прильоти ракет С-300 в Індустріальному районі. Цілили по інфраструктурі. Щодо постраждалих та руйнувань - інформацію уточнюємо.

За уточненою інформацію - два прильоти", – написав міський голова.

В Харкові та області вибухи: залишайтеся в укриттях

У Харкові з самого ранку чутно вибухи та лунає повітряна тривога. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов закликав усіх жителів міста та області залишатися в укриттях.

"Окупанти знову наносять удари", – написав очільник області.

У місцевих телеграм каналах повідомили вже про мінімум п’ять вибухів та вильоти ракет з сусіднього Бєлгорода.

У Харківському метрополітені повідомили, що тимчасово припинену рух лініями метро.

ОНОВЛЕНО: Харківський метрополітен о 08:09: "Рух лініями Харківського метрополітену повністю відновлено". Відбій тривоги о 08:12.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися