На Харківщині протягом доби лунали вибухи: що відомо

Протягом доби ворог продовжував обстріли Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів

Минулої доби ворог завдав масованого ракетного удару по Україні. У Харківській області зафіксовані “прильоти” в об'єкти критичної інфраструктури. Через удари в регіоні були застосовані аварійні відключення світла. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Очільник ХОВА зазначив, що до першої години ночі 15 січня завдяки самовідданій роботі енергетиків у більшості споживачів електропостачання було відновлено. “Станом на 8:30 заживлено 100% споживачів Харкова та області, які були відключені внаслідок обстрілів”, - написав він.

За словами Олега Синєгубова, протягом доби ворог продовжував обстріли Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів. У Вовчанську внаслідок обстрілів було пошкоджено навчальний заклад, інфраструктурні та промислові об'єкти. У селі Грушівка Куп’янського району руйнувань зазнала неексплуатована будівля та об'єкт цивільної промисловості. 

Олег Синєгубов, повідомив, що протягом доби постраждалих не було.

“На лінії зіткнення наші військові надійно тримають позиції та продовжують нищити живу силу і техніку ворога. Віримо в ЗСУ та нашу Перемогу!”, - наголосив керівник Харківської ОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що станом на 18:00 14 січня складна ситуація склалася на Харківщині та Львівщині. Там внаслідок атаки було частково відсутнє електропостачання. У низці регіонів були застосовані аварійні відключення, що дозволило мінімізувати наслідки атаки. У суботу ворог завдав 12-ий масований ракетний удар по енергетиці України.



Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися