Яка ситуація зі світлом у Харкові та області після обстрілів

У Харківській області діють графіки аварійних відключень

Станом на ранок 15 січня електропостачання відновили майже всім споживачам у Харкові та області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію речниці АТ “Харківобленерго” Марини Шевченко. 

"Основна частина споживачів Харкова та області була заживлена до першої години ночі. Відновлення споживання розпочалося ще з вечора. Зі світлом майже всі, є точкові відключення, які усунемо найближчим часом, їх зовсім небагато ", — написала вона.

Також Марина Шевченко повідомила, що з 02:30 в регіоні діють графіки аварійних відключень.
Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що станом на 8:30 заживлено 100% споживачів Харкова та області, які були відключені внаслідок обстрілів.

Також повідомлялося, що повністю відновлено рух лініями Харківського метрополітену. 

В “Укренерго” розповіли, що станом на 18:00 14 січня складна ситуація склалася на Харківщині та Львівщині. Там внаслідок атаки було частково відсутнє електропостачання. У низці регіонів були застосовані аварійні відключення, що дозволило мінімізувати наслідки атаки.

У суботу, 14 січня, ворог завдав 12-ий масований ракетний удар по енергетиці України. Ціллю атаки терористів були об'єкти генерації та високовольтна інфраструктура магістральних мереж по всій Україні. Були зафіксовані влучання в 5 областях: Київській, Івано-Франківській, Вінницькій, Львівській та Харківській. Внаслідок чергової масованої ракетної атаки суттєво зріс дефіцит потужності в енергосистемі. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що станом на 10:00 11 січня через суттєве зниження температури на сході і в центрі країни споживання електроенергії збільшилось.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися