У Харкові знову вимикають світло: електроенергії не буде понад 8 годин

Обмеження електропостачання вводять в деяких районах Харкова

У Харкові 15 січня проводитимуть відновлювальні роботи після ракетних обстрілів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію речниці АТ “Харківобленерго” Марини Шевченко.

У зв'язку з проведенням необхідних робіт у "Харківобленерго" повідомили, що 15 січня з 11:30 до 20.00 будуть знеструмлені:

  • 602 м-н,

  • Північна Салтівка,

  • сел. Жуковського,

  • прилеглі вулиці.

Раніше повідомлялося, що станом на ранок 15 січня електропостачання відновили майже всім споживачам у Харкові та області. "Основна частина споживачів Харкова та області була заживлена до першої години ночі. Відновлення споживання розпочалося ще з вечора. Зі світлом майже всі, є точкові відключення, які усунемо найближчим часом, їх зовсім небагато ", — написала Марина Шевченко. Також вона повідомила, що з 02:30 в регіоні діють графіки аварійних відключень.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що станом на 8:30 заживлено 100% споживачів Харкова та області, які були відключені внаслідок обстрілів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в “Укренерго” розповіли, що станом на 18:00 14 січня складна ситуація склалася на Харківщині та Львівщині. Там внаслідок атаки було частково відсутнє електропостачання. У низці регіонів були застосовані аварійні відключення, що дозволило мінімізувати наслідки атаки.

У суботу, 14 січня, ворог завдав 12-ий масований ракетний удар по енергетиці України. Були зафіксовані влучання в 5 областях: Київській, Івано-Франківській, Вінницькій, Львівській та Харківській. Внаслідок чергової масованої ракетної атаки суттєво зріс дефіцит потужності в енергосистемі. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися