Вибухи у Харківській області: де були “прильоти”

У результаті ранкового обстрілу Куп‘янська поранення отримали двоє людей

У понеділок вранці, 16 січня, ворог вкотре обстріляв місто Куп'янськ. У результаті обстрілу було пошкоджено приватне домоволодіння та багатоквартирний будинок. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

В Обласному центрі екстреної медичної допомоги уточнили, що у результаті ранкового обстрілу Куп‘янська поранення отримали двоє людей: 41-річний чоловік та 65-річна жінка. Чоловіка госпіталізували в середньому стані. Жінці медичну допомогу надали на місці.

Крім того, протягом минулої доби російські окупанти з артилерії, мінометів та танків обстрілювали прикордонні населені пункти Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів. Зокрема, під ворожим вогнем були:

  • Вовчанськ,

  • Стариця,

  • Огірцеве,

  • Дворічна,

  • Стрілеча та інші.

У Вовчанську обстрілами ворог пошкодив заклад освіти, там виникла пожежа. Також постраждали приватні житлові будинки та господарчі споруди.

В області тривають роботи з розмінування. За минулу добу знешкоджено 132 вибухонебезпечних предмети.

“Наші військові продовжують вести запеклі бої з окупантами, завдаючи ворогу нових втрат. Віримо в ЗСУ та Перемогу!”, - написав Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що 14 січня у Харківській області зафіксували “прильоти” в об'єкти критичної інфраструктури. Через удари в регіоні були застосовані аварійні відключення світла. Очільник ХОВА зазначив, що до першої години ночі 15 січня завдяки самовідданій роботі енергетиків у більшості споживачів електропостачання було відновлено.




Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися