У Харкові вшосте після обстрілів запустили систему опалення

Комунальники працювали всі вихідні, щоб підключити тепло у домівки харків’ян.

Працівники КП "Харківські теплові мережі" вшосте запустили систему опалення міста після останнього масованого обстрілу інфраструктури. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили 16 січня на підприємстві, зараз тепло подається 95% споживачів.

"У всіх філіях минулі вихідні були робочими, як і всі новорічні свята. Крім того, аварійні  бригади працюють у цілодобовому режимі. Фактично систему відновили ще в першу добу, але шостий пуск опалення по місту не пройшов без шкоди для магістралей. На ранок понеділка внаслідок гідроударів було зафіксовано понад 60 дефектів різного ступеня складності. Після їх усунення почався поступовий набір температури теплоносія в системі. На вечір понеділка 95% споживачів уже з теплом", - зазначили в КП "ХТМ".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківської області на 17 січня – є висока небезпека ракетних ударів по областям

За минулу добу з 16 на 17 січня російські окупанти завдали 2 ракетних і 6 авіаційних ударів та здійснили понад 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема і по цивільній інфраструктурі Харківської, Запорізької та Херсонської областей. Є загиблі та поранені серед цивільного населення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Високою є небезпека подальших російських авіаційних та ракетних ударів по об’єктах на всій території України.

На Куп’янському напрямку ворог намагається покращити тактичне положення, на Слобожанському напрямку обстановка без суттєвих змін, наступальних угруповань противника не виявлено.

Танкових, мінометних та артилерійських обстрілів зазнали райони понад п’ятнадцяти населених пунктів. Серед них – Красне, Нескучне, Веселе, Гатище, Вовчанськ, Нестерне, Землянки, Новомлинськ, Дворічна і Кам’янка Харківської області.

На Куп’янському напрямку ворог обстріляв райони населених пунктів. Зокрема це – Кислівка, Котлярівка, Вишневе Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися