Чи вдалося в Харкові відновити трубопровід після обстрілу з феєрверками

Аварія була складною та на її ліквідацію пішло більше тижня часу.

Ремонтники КП "Харківводоканал" оперативно усунули аварійну ситуацію на зруйнованих вибухом мережах водопостачання на вул. Шевченка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

В результаті обстрілу, який стався 10 січня, ракета потрапила у зовнішні мережі. Було пошкоджено дві ділянки трубопроводів – діаметром 300 мм та 150 мм, розташовані під проїжджою частиною вулиці Шевченка.

Як повідомив начальник служби зовнішніх водопровідних мереж Київського району Віталій Чупандін, під час проведення комплексу відновлювальних заходів фахівці замінили понад 40 м трубопроводу діаметром 300 мм.

"Для збереження цілісності міської інфраструктури заміну провели методом санації. Бригади доклали всіх зусиль для ліквідації аварійної ситуації в найкоротші терміни та вчасно впоралися із цим завданням. Після завершення ремонтних робіт територію впорядкували", - повідомив Віталій Чупандін.

Напередодні бригади комплексу "Харківводопостачання" ліквідували 13 пошкоджень на ділянках трубопроводів. Сьогодні, 17 січня, ремонтники усувають 18 дефектів на водопровідних мережах міста.

Повідомити про аварії на водоводах можна за тел.: 15-33.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

"Остання атака була дуже потужною" – Ігор Терехов про життєзабезпечення Харкова

Після останнього масованого ракетного обстрілу ворогом усі системи життєзабезпечення міста Харкова відновлені і працюють. Про це 17 січня в ефірі національного телемарафону повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

"Остання атака була потужною. Були пошкоджені інфраструктурні об’єкти, які забезпечували електроенергією весь Харків. Довелося багато працювати, щоб відновити електропостачання. Це було зроблено о першій годині ночі. Вдячний усім службам! Зараз світло є, працюють електротранспорт, системи опалення та водопостачання", - зазначив мер.

Ігор Терехов також нагадав, що з початку опалювального сезону довелося вшосте перезапускати систему опалення міста.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися