«Остання атака була дуже потужною» – Ігор Терехов про життєзабезпечення Харкова

Відновлення систем відбувалося оперативно.

Після останнього масованого ракетного обстрілу ворогом усі системи життєзабезпечення міста Харкова відновлені і працюють. Про це 17 січня в ефірі національного телемарафону повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

"Остання атака була потужною. Були пошкоджені інфраструктурні об’єкти, які забезпечували електроенергією весь Харків. Довелося багато працювати, щоб відновити електропостачання. Це було зроблено о першій годині ночі. Вдячний усім службам! Зараз світло є, працюють електротранспорт, системи опалення та водопостачання", - зазначив мер.

Ігор Терехов також нагадав, що з початку опалювального сезону довелося вшосте перезапускати систему опалення міста.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківської області на 18 січня: є спроби окупантів покращити тактичне положення

Протягом минулої доби противник продовжував здійснювати артилерійські та мінометні обстріли вздовж усієї лінії зіткнення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на дані Генштабу ЗСУ.

На Куп’янському напрямку ворог намагається покращити тактичне положення. На Слобожанському напрямку обстановка залишається сталою.

У прикордонних з Україною районах наступальних угруповань противника не виявлено. Республіка білорусь і надалі підтримує російську збройну агресію, на її аеродромах та у повітряному просторі тривають спільні навчання авіаційного компоненту регіонального угруповання збройних сил росії та білорусі.

Обстрілів зазнали райони населених пунктів Ветеринарне, Красне, Лук'янці, Нескучне, Стариця, Огірцеве, Гатище, Вовчанськ, Рибалкине, Білий Колодязь, Нестерне, Землянки, Новомлинськ, Бологівка, Кам’янка і Дворічна на Харківщині.

На Куп’янському напрямку вогневого впливу зазнали райони Кислівки, Берестового, Котлярівки, Вишневого, Іванівки Харківської області.

За даними обласної прокуратури, 17 січня близько 14:20 російські військові завдали ракетний удар по м. Куп‘янськ. Ворожа ракета влучила у коледж, що призвело до його повного руйнування.

Крім того, вночі 17 січня під ракетним ударом окупантів опинилось смт Ківшарівка Куп‘янського району. Пошкоджено будівлю медичного закладу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися