Хто може отримати компенсацію за зруйноване майно (СПИСОК)

Дедлайн подання інформації: до 31 січня 2021 року включно.

У власників готелів, курортних закладів та закладів харчування є можливість отримати компенсацію за зруйноване майно. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Для реалізації механізму компенсування коштів за пошкоджене або зруйноване майно та інфраструктуру внаслідок російської агресії, КМУ було створено "Фонд відновлення зруйнованого майна та інфраструктури".

При цьому зазначається, одержувачами коштів Фонду є центральні органи виконавчої влади, які подають звернення щодо розподілу коштів.

З метою формування реєстру пошкоджених об’єктів туристичного призначення та подальшим поданням звернення разом із доданими до них відповідних матеріалами, Державне агентство розвитку туризму України просить заповнити google-форму по вже наявним фактам за посиланням.

Для надання Департаменту культури і туризму ХОВА та ОКЗ "Харківський організаційно-методичний центр туризму" інформацію слід продублювати за посиланням.

Дедлайн подання інформації: до 31 січня 2023 року включно.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Одна з громад Харківської області отримала багато гуманітарної допомоги

Про оперативну обстановку на Харківщині в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"Під вогнем залишаються населені пункти Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів. Ворог систематично знищує виключно цивільну інфраструктуру, приватні житлові будинки, заклади освіти", – зазначив очільник області.

Триває гуманітарне розмінування в області. На сьогодні знешкоджено близько 50 тис. вибухонебезпечних предметів.

"Продовжуємо разом з міжнародними партнерами, зокрема гуманітарною місією ООН, забезпечувати населення Харківщини гум допомогою", – повідомив Олег Синєгубов.

Учора, 18 січня, черговий гуманітарний вантаж передали до Вовчанська. У місто приїхало 7 фур із будматеріалами, ліхтарями, постільною білизною, одягом, ковдрами, посудом, продуктовими та гігієнічними наборами.

"Всі ці речі вкрай необхідні людям, які постраждали від окупації", – зазначив Синєгубов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися