У Харкові ліквідовують наслідки ворожих обстрілів: які будинки ремонтують (ФОТО)

Спеціалісти відновлюють стіни, мережі теплопостачання, перекриття у квартирах

У Харкові продовжують ремонтувати будинки, які постраждали від ворожих обстрілів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Ремонтні бригади виконують відновлювальні роботи в одному з житлових будинків на Салтівському шосе в Немишлянському районі. У будинку внаслідок влучання ворожого снаряду було зруйновано квартири на четвертому та п’ятому поверхах. Спеціалісти АТ "Житлобуд-1" вже відновили зовнішні та внутрішні стіни, а також перекриття у квартирах. Зараз у будинку замінюють стояки центрального опалення та опалювальні прилади.

Працівники КП "Харківжитлобуд" в Індустріальному районі продовжують закривати контури житлових будинків. Цього тижня спеціалісти відремонтували старі двері підвальних приміщень та виходів на дах, а також встановили нові.

В Основ'янському районі фахівці ремонтують понад 1150 кв. м покрівлі будинку на пр. Гагаріна, що зазнав руйнувань під час ворожого обстрілу. Станом на 19 січня бригади КП "Харківспецбуд" виконали вже 40% робіт.

Тривають ремонтні роботи і в Холодногірському районі. Там відновлюють покрівлю у житлових будинках, які були пошкоджені під час ворожих обстрілів.

У міській раді повідомили, що робітники КП "Харківжитлобуд" у 2022 році закрили 20,2 тис. вікон у будинках Слобідського та Індустріального районів, які постраждали внаслідок ворожих обстрілів.

У 2023 році роботи з відновлення житлових будинків продовжуються. Зокрема, будівельники вже закрили 138 вікон, відремонтували 64 дверей та п’ять покрівель.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, як ремонтують водопровід у Харкові.




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися