Жителям однієї з громад на Харківщині передали гуманітарну допомогу

Для потреб жителів Балаклійської громади передали міський автобус

Балаклійська громада отримала гуманітарний вантаж для потреб жителів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

До територіального центру соціального обслуговування населення Балаклійської міськради передали швейну машинку, 2 комп'ютери, перукарську машинку, пристосування для людей з інвалідністю. Також для потреб жителів Балаклійської громади передали міський автобус, який найближчим часом стане на маршрут.

Громада отримала гуманітарну допомогу за ініціативи Харківської обласної ради та допомоги головного рабина України Моше Реувен Асман і благодійної організації Anatevka help Centre.

“Щиро дякуємо усім, хто своєю допомогою та підтримкою наближає Україну до перемоги”, - наголосили у міській раді. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителям Харківської області видали понад 40 тисяч кубометрів дров. Кабінет міністрів України виділив понад 66 млн грн та 20 млн грн додаткової субвенції на забезпечення жителів Харківської області паливною деревиною. Кошти на придбання дров розподілили між 55 територіальними громадами області, відповідно до кількості отриманих запитів від жителів.  Заступник начальника Харківської обласної військової адміністрації Євген Іванов розповів, що вдалося придбати 40,9 тисячі кубічних метрів деревини паливної. Наразі всю паливну деревину розподілили між жителями Харківщини.

Євген Іванов зауважив, що головним завданням було забезпечити населення дровами до настання сильних морозів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися