Очільник області показав наслідки обстрілу школи на Харківщині

Олег Синєгубов показав, що росіяни зробили зі школою-інтернатом.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов опублікував фото наслідків вчорашніх обстрілів у Куп'янську. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на офіційну сторінку очільника області у Телеграм.

Олег Синєгубов зазначив, що війська рф із РЗК С-300 уразили будівлю школи. На щастя, обійшлося без постраждалих.

"Ворог за все відповість. А поки Наші Збройні Сили України продовжують давати відсіч окупанту й впевнено тримати позиції. Віримо в ЗСУ!" – написав він.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Росіяни обстріляли ракетами школу-інтернат на Харківщині

З мінометів, артилерії та РСЗВ окупанти обстрілювали Тимофіївку, Ветеринарне, Стрілечу, Старицю, Вовчанськ, Вільчу, Дворічну, Куп’янськ та ін. Про це повідомляють "коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

У Тимофіївці Богодухівського району зафіксовано близько 20 ударів ворога з артилерії. Пошкоджено чотири приватні будинки.

У Вовчанську Чугуївського району обстрілів зазнали дві дев’ятиповерхівки: вибиті вікна і дах. Крім того, пошкоджено 10 приватних будинків, гаражі, господарчі споруди.

У Куп'янському районі від обстрілів потерпав Куп'янськ і Дворічна. Пошкоджено 5 приватних будинків, господарчі споруди, автомобілі. Також окупанти з РЗК С-300 обстріляли приміщення школи-інтернату.

Обійшлося без постраждалих.

Противник обороняється на одному з напрямків на Харківщині - Генштаб

За минулу добу з 19 на 20 січня російські військові продовжували обстріл мирних мешканців та цивільної інфраструктури Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального Штабу ЗСУ.

На Куп’янському напрямку противник обороняється. На Слобожанському напрямку наступальних угруповань противника не виявлено. Втім, під виглядом спільних з білоруссю навчань, росія нарощує авіаційне угруповання. Ворог обстріляв з артилерії райони Алісівки, Ветеринарного, Стрілечої, Зеленого, Тернової, Стариці, Огірцевого, Вовчанська, Вільчі, Бударок, Волохівки, Чугунівки, Новомлинська, Красного Першого, Дворічної та Куп’янська на Харківщині.

На Куп’янському напрямку обстріляно райони населених пунктів Курилівка, Іванівка, Котлярівка, Табаївка, Першотравневе, Тавільжанка, Вільшана, Орлянське, Куп’янськ, Крохмальне, Піщане, Берестове, Стельмахівка і Вишневе Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися