Противник обороняється на одному з напрямків на Харківщині – Генштаб

Окупанти гатять по мирному населенню.

За минулу добу з 19 на 20 січня російські військові продовжували обстріл мирних мешканців та цивільної інфраструктури Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального Штабу ЗСУ.

На Куп’янському напрямку противник обороняється. На Слобожанському напрямку наступальних угруповань противника не виявлено. Втім, під виглядом спільних з білоруссю навчань, росія нарощує авіаційне угруповання. Ворог обстріляв з артилерії райони Алісівки, Ветеринарного, Стрілечої, Зеленого, Тернової, Стариці, Огірцевого, Вовчанська, Вільчі, Бударок, Волохівки, Чугунівки, Новомлинська, Красного Першого, Дворічної та Куп’янська на Харківщині.

На Куп’янському напрямку обстріляно райони населених пунктів Курилівка, Іванівка, Котлярівка, Табаївка, Першотравневе, Тавільжанка, Вільшана, Орлянське, Куп’янськ, Крохмальне, Піщане, Берестове, Стельмахівка і Вишневе Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

1 лютого запускають новий потяг з Харкова (РОЗКЛАД)

Потяг прямує через Київ та Сумщину. Укрзалізниця розширює мережу залізничного сполучення для жителів північного Полісся та Волині і призначає новий поїзд №114/113 Львів — Харків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відомства.

З 1 лютого по непарних числах поїзд вирушатиме зі Львова о 18:06 через Червоноград, Ковель, Вараш, Сарни, Житомир та інші станції, прибуваючи до столиці о 09:28.

Прибуття до Харкова через Ворожбу та Суми — о 19:15. Зворотно по непарних числах з 3 лютого рейс відправлятиметься з Харкова о 06:52, надаючи жителям Харкова, Сум та інших міст ранкове сполучення з Києвом.

Зі столиці о 16:00 поїзд рушає до Житомира, й далі через Полісся з прибуттям до Львова о 07:04. Таким чином, жителі північного Полісся та Волині отримають не лише нове сполучення з Сумами, Харковом та іншими містами, а ще й щоденний поїзд до Львова та Києва, оскільки розклад руху нового поїзда №114/113 між Львовом та Києвом такий самий, як й у раніше призначеного поїзда №131/132 Львів — Дніпро. Нагадуємо, обидва поїзди курсують через день.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися