У Харкові встановили особливий пункт незламності (ФОТО)

“Юрту незламності” відкрили за підтримки Посольства Казахстану в Україні

У Харкові до Дня Соборності встановили “юрту незламності”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Споруда розташована біля ст. м. “Архітектора Бекетова” поряд з Памʼятником закоханим. Щодня юрта працюватиме як пункт обігріву, де всі охочі можуть зігрітися, підзарядити телефони та випити гарячого чаю.  

Під час урочистого  відкриття Харківський міський голова Ігор Терехов наголосив, що відкриття “юрти незламності” саме на День Соборності є знаковим. Це свідчить про однозначну підтримку України казахським народом у складні для всіх українців часи. “Висловлюю вдячність Казахстану, усім тим, хто не лише не покинув харківʼян у біді, а й активно допомагає нам долати негаразди. Ця юрта є символом єднання двох культур і свідчить про дружбу наших народів”, - висловив переконання Ігор Терехов.

“Юрту незламності” відкрили за підтримки Посольства Казахстану в Україні, голови міжпарламентської групи дружби “Україна - Казахстан”, народного депутата України Сергія Нагорняка, казахського бізнесмена Даулета Нуржанова та представників казахської діаспори України.

Раніше такі ж юрти встановили та відкрили у Києві та Бучі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на випадок довготривалих обмежень електропостачання та припинення теплопостачання у Балаклії розгорнули 3 пункти незламності. Пункти оснастили усім необхідним – зробили запаси питної води, харчових продуктів, забезпечили містян можливістю зарядити мобільні пристрої. Один з таких пунктів облаштували в спорткомплексі “Вимпел”.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися