У бою під Бахмутом загинув відомий спортсмен з Харкова

Колишній фігурист з Харкова пішов захищати Україну.

Під Бахмутом загинув колишній український фігурист, родом із Харкова, Дмитро Шарпар. Йому було 25 років. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію громадської організації з розвитку фігурного катання "Skate Ukraine".

Дмитро виступав у парі з Анастасією Побіженко, був срібним призером чемпіонату України та ввійшов до топ-10 на Юнацьких Олімпійських іграх-2016. Після змагальної кар'єри він був артистом циркового шоу на льоду "Гранд".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини: поранення отримали п’ятеро людей, в тому числі волонтери

Російські війська обстріляли Харківщину сьогодні вдень.

На Харківщині п‘ятеро постраждалих внаслідок ворожих обстрілів — правоохоронці фіксують наслідки збройної агресії РФ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

За процесуального керівництва Куп’янської, Дергачівської та Чугуївської окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

23 січня російські військові вкотре обстріляли м. Куп'янськ. Є влучання у житлові будинки та складські приміщення.

24 січня близько 11:00 окупанти здійснили артилерійський обстріл с. Липці: отримали поранення чоловік та жінка. Вони — волонтери, які везли до Липців гуманітарну допомогу. Про це Суспільне Харків розповів начальник Липецької сільської військової адміністрації Олексій Слабченко.

Директор центру екстреної меддопомоги Віктор Забашта уточнив, що поранені, попередньо, перебувають у стані середньої тяжкості. Загрози життю немає.

У Вовчанську внаслідок ворожих артобстрілів пошкоджено низку приватних домоволодінь. Отримали поранення троє мирних мешканців. Правоохоронці зафіксували наслідки збройної агресії РФ та зібрали речові докази.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися