Обстріл Харківської області на 25 січня: є висока загроза ракетних ударів по областям

Ворог наніс удари по двадцяти населеним пунктам області.

У Харківській області ворожі російські війська продовжують наносити удари по містам та селам. Сьогодні по областям є висока загроза російських авіаційних та ракетних ударів на всій території України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального Штабу ЗСУ.

Ворог, зазнаючи численних втрат,  все ж не припиняє наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському  та Новопавлівському напрямках. На Куп’янському, Запорізькому та Херсонському – обороняється.

На Слобожанському напрямку ознак наступальних угруповань противника не виявлено. Обстрілів зазнали райони населених пунктів Басове, Гур’їв Козачок, Ветеринарне, Веселе, Вовчанськ, Варварівка, Григорівка, Гатище, Вовчанські Хутори, Бударки та Дворічна на Харківщині.

На Куп’янському напрямку противник обстріляв райони населених пунктів Гряниківка, Кислівка, Берестове, Вільшана, Синьківка, Іванівка, Котлярівка, Табаївка Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини: поранення отримали п’ятеро людей, в тому числі волонтери

На Харківщині п‘ятеро постраждалих внаслідок ворожих обстрілів — правоохоронці фіксують наслідки збройної агресії РФ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

23 січня російські військові вкотре обстріляли м. Куп'янськ. Є влучання у житлові будинки та складські приміщення.

24 січня близько 11:00 окупанти здійснили артилерійський обстріл с. Липці: отримали поранення чоловік та жінка. Вони — волонтери, які везли до Липців гуманітарну допомогу. Про це Суспільне Харків розповів начальник Липецької сільської військової адміністрації Олексій Слабченко.

Директор центру екстреної меддопомоги Віктор Забашта уточнив, що поранені, попередньо, перебувають у стані середньої тяжкості. Загрози життю немає.

У Вовчанську внаслідок ворожих артобстрілів пошкоджено низку приватних домоволодінь. Отримали поранення троє мирних мешканців. Правоохоронці зафіксували наслідки збройної агресії РФ та зібрали речові докази.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися