Харків’яни чули вибухи ввечері: сьогодні також є загроза ракетного обстрілу

Багато «шахідів» збила наша ППО.

Протягом минулої доби противник завдав 37 авіаційних та 10 ракетних ударів, зокрема, по цивільній інфраструктурі міст Дніпро та Запоріжжя. Здійснив 97 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, під ураження потрапили і житлові будинки у Херсоні. За попередньою інформацією, вночі ворог застосував 24 ударних іранських дрони “Шахед-136”. Всі вони знищені Силами оборони України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального Штабу ЗСУ.

У ніч на 26 січня російські окупанти відновили атаки України дронами-камікадзе іранського виробництва "Shahed-136/131".

Пуски ударних БпЛА здійснювались із східного узбережжя Азовського моря. Про це повідомили у Повітряному командуванні "Схід".

За попередніми даними противник застосував 24 "шахеди".

Усі 24 – знищено зенітними ракетними підрозділами, винищувальною авіацією, мобільними вогневими групами Повітряних Сил, у взаємодії з підрозділами ППО інших складових Сил оборони України.

Переважну кількість дронів-камікадзе знищено в центрі країни – у зоні відповідальності повітряного командування "Центр". ППО повітряного командування "Схід" ліквідувало 5 "шахедів" за ніч.

Як повідомляють у Генштабі, зберігається велика небезпека подальших російських авіаційних та ракетних ударів по всій території України.

За минулу добу з 25 на 26 січня на Слобожанському напрямку окупанти обстріляли на райони двадцяти населених пунктів. Серед них – Бударки, Вовчанські Хутори, Липці, Вовчанськ, Красне і Нескучне Харківської області.

На Куп’янському напрямку вогневого впливу зазнали Синьківка, Іванівка, Котлярівка і Табаївка Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Де поїсти та зігрітися у різних районах Харкова: АДРЕСИ

У кожному районі більше трьох тисяч людей приходять щодня за гарячими обідами

Понад 3 тис. мешканців Слобідського району щодня отримують обіди у пунктах видачі гарячого харчування. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Також у районі працюють "Пункти Незламності", в яких можна підзарядити телефони, зігрітися, випити кави та скуштувати солодощі.

Нагадаємо, подивитися адреси пунктів видачі гарячого харчування у Харкові, що відкрилися 1 грудня, можна за посиланням.

Адреси Пунктів Незламності, що працюють у місті, також можнадізнатися за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися