У деяких громадах Харківської області пропало світло: причини

В одній з громад усі комунальні підприємства залишилися без електроживлення

На Харківщині у деяких громадах припинили електропостачання. Причин декілька - аварійні відключення та проведення ремонтних робіт. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Вільхуватської територіальної громади та Лозівського міського голови Сергія Зеленського

За інформацією “Харківобленерго” 26 січня з 10.00 до 14.00 на території Вільхуватської громади, у зв‘язку з виконанням планових ремонтних робіт відключили електропостачання у наступних населених пунктах:

- с. Вільхуватка, Довгеньке, Зарубінка, Анискине, Водяне, Устинівка, Чорне, Грачівка.

А у Лозівській громаді трапилося аварійне знеструмлення. Усі комунальні підприємства залишилися без електроживлення. “Працюємо за спеціальним графіком. Застосовуємо альтернативні джерела. Тримаймося! Все буде Україна!”, - зауважив міський голова.

До того ж у більшій частині Балаклійської громади застосовано режимне відключення електропостачання.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, як вплинули обмееження електроенергії на ринок оренди нерухомості у Харкові. Засновник компанії "ХАН" Світлана Якімова розповіла, що обмеження електропостачання у житлових будинках Харкова суттєво не вплинули на умови потенційних клієнтів. “Мешканці Харкова намагаються пристосовуватися до існуючих графіків обмеження електропостачання. Час відсутності електропостачання у квартирі намагаються провести там, де є світло – у родичів чи знайомих”, - розповіла Світлана Якімова.

Рієлтор АН “Метраж” Лана Хворост водночас зазначила, що відключення світла у Харкові вплинули на вимоги орендарів. За словами рієлтора, клієнти найчастіше шукають квартири на низьких поверхах. Віддають перевагу квартирам з газовими плитами. "Орендарі намагаються забезпечити собі хоча б мінімальний комфорт у період відключення електрики", - зауважила представниця АН "Метраж".




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися