У Харківській області через масований ракетний обстріл є проблеми

Через знеструмлення деякі потяги затримуються.

Укрзалізниця повідомляє, що в результаті знеструмлень на Одещині, Львівщині, Сумщині, Харківщині та Донеччині з затримкою понад 30 хвилин прямують шість поїздів із 46. Про це інформують "Коментарі. Харків".

Так, потяги, що затримуються:

№77/78 Ковель — Одеса (+1 год 07 хв);

№743/744 Київ — Львів (+54 хв);

№91/92 Одеса — Харків (+42 хв);

№191/192 Одеса — Краматорськ (+42 хв);

№787/788 Шостка — Київ (+30 хв).

"Пересадку пасажирів Інтерсіті+ №712 Київ — Краматорськ на резервний поїзд далекого сполучення під теплотягою успішно завершено, поїзд вирушить із Краматорська до столиці орієнтовно на 2 години пізніше розкладу. Просимо стежити за оголошеннями на вокзалі. У разі необхідності для розвезення пасажирів по Києву в комендантську годину буде задіяно автобусні шатли", – повідомили в Укрзалізниці.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Ігор Терехов терміново звернувся до харків’ян: не лякайтеся

У місті будуть ліквідовувати нерозірваний снаряд.

Через декілька годин у місті пролунає вибух.

В одному з найпострадаліших мікрорайонів Північної Салтівки харківські рятувальники виявили сьогодні ворожу касету, яка не розірвалася. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського міського голови Ігоря Терехова.

Касета вмерзла у землю і вивезти її з міста для знешкодження не виявляється можливим. Тож у ДСНС ухвалили рішення підривати касету на місці виявлення.

"У найближчі часи ви почуєте звук вибуху. Не лякайтеся – це планове розмінування.

Також закликаю мешканців усіх районів Харкова, що перебували під обстрілами, бути якомога обачнішими. Хто зна, скільки ще подібних подарунків "руського миру" у наших дворах", – звернувся до харків’ян міський голова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися