Ігор Терехов терміново звернувся до харків’ян: не лякайтеся

Через декілька годин у місті пролунає вибух.

В одному з найпострадаліших мікрорайонів Північної Салтівки харківські рятувальники виявили сьогодні ворожу касету, яка не розірвалася. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського міського голови Ігоря Терехова.

Касета вмерзла у землю і вивезти її з міста для знешкодження не виявляється можливим. Тож у ДСНС ухвалили рішення підривати касету на місці виявлення.

"У найближчі часи ви почуєте звук вибуху. Не лякайтеся – це планове розмінування.

Також закликаю мешканців усіх районів Харкова, що перебували під обстрілами, бути якомога обачнішими. Хто зна, скільки ще подібних подарунків "руського миру" у наших дворах", – звернувся до харків’ян міський голова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Де поїсти та зігрітися у різних районах Харкова: АДРЕСИ

У кожному районі більше трьох тисяч людей приходять щодня за гарячими обідами

Понад 3 тис. мешканців Слобідського району щодня отримують обіди у пунктах видачі гарячого харчування. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Також у районі працюють "Пункти Незламності", в яких можна підзарядити телефони, зігрітися, випити кави та скуштувати солодощі.

Нагадаємо, подивитися адреси пунктів видачі гарячого харчування у Харкові, що відкрилися 1 грудня, можна за посиланням.

Адреси Пунктів Незламності, що працюють у місті, також можна дізнатися за посиланням.

Харків’яни чули вибухи ввечері: сьогодні також є загроза ракетного обстрілу

У ніч на 26 січня російські окупанти відновили атаки України дронами-камікадзе іранського виробництва "Shahed-136/131". Пуски ударних БпЛА здійснювались із східного узбережжя Азовського моря. Про це повідомили у Повітряному командуванні "Схід". За попередніми даними противник застосував 24 "шахеди".

Усі 24 – знищено зенітними ракетними підрозділами, винищувальною авіацією, мобільними вогневими групами Повітряних Сил, у взаємодії з підрозділами ППО інших складових Сил оборони України. Переважну кількість дронів-камікадзе знищено в центрі країни – у зоні відповідальності повітряного командування "Центр". ППО повітряного командування "Схід" ліквідувало 5 "шахедів" за ніч.

Як повідомляють у Генштабі, зберігається велика небезпека подальших російських авіаційних та ракетних ударів по всій території України.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися