Російські війська обстріляли Харківщину: з-під завалів дістали жінку (ФОТО)

Окупанти нанесли удари ракетами та «градами».

Сьогодні російські окупанти вкотре обстріляли смт Козача Лопань в Харківському районі. Є влучання в житловий будинок. За попередньою інформацією, поранення отримала 70-річна жінка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

За процесуального керівництва Куп’янської та Дергачівської окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).

За інформацією обласної прокуратури, 26 січня близько першої години ночі зс рф обстріляли м. Куп’янськ, у результаті чого пошкоджено приватний будинок. Крім того, згорів автомобіль. Постраждалих немає.

За попередніми даними, окупанти вдарили по місту ракетою С-300.

Крім того, вдень 26 січня зс рф здійснили обстріл смт Козача Лопань Дергачівської об’єднаної територіальної громади. Пошкоджено низку приватних будинків. Поранено 69-річну жінку, її дістали з-під завалів будинку, в якому вона мешкала.

Попередньо, російські військові обстріляли селище з РСЗВ "Град".

Прокурори спільно зі співробітниками поліції зібрали речові докази чергових воєнних злочинів рф.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Ігор Терехов терміново звернувся до харків’ян: не лякайтеся

У місті будуть ліквідовувати нерозірваний снаряд.

В одному з найпострадаліших мікрорайонів Північної Салтівки харківські рятувальники виявили сьогодні ворожу касету, яка не розірвалася. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського міського голови Ігоря Терехова.

Касета вмерзла у землю і вивезти її з міста для знешкодження не виявляється можливим. Тож у ДСНС ухвалили рішення підривати касету на місці виявлення.

"У найближчі часи ви почуєте звук вибуху. Не лякайтеся – це планове розмінування.

Також закликаю мешканців усіх районів Харкова, що перебували під обстрілами, бути якомога обачнішими. Хто зна, скільки ще подібних подарунків "руського миру" у наших дворах", – звернувся до харків’ян міський голова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися