До уваги харків’ян: з 1 лютого відбудуться зміни у сигналах електросирен

З наступного місяця почнуть діяти зміни у сигналах електросирен.

Сигнал про закінчення "Повітряної тривоги" буде подаватися шляхом неперервного звучання електросирен протягом 30 секунд.Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Зараз інформація про відбій "Повітряної тривоги" відображається у мобільному додатку "Повітряна тривога".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Без загальноосвітніх шкіл та НВК: у Харкові перепрофілювали низку закладів освіти

Перейменували та змінили тип у 31 закладу освіти Харкова.

На вимогу законодавства України у Харкові перепрофілювали (змінили тип) та перейменували 31 заклад загальної середньої освіти. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Відповідне рішення було ухвалене 25 січня на сесії Харківської міської ради. Як повідомили у Департаменті освіти, це було зроблено, щоб привести типи закладів освіти у відповідність до вимог законодавства.

"Здобуття повної загальної середньої освіти на певному рівні забезпечують: початкова школа, яка забезпечує здобуття початкової освіти; гімназія, що забезпечує здобуття базової середньої освіти; та ліцей, який забезпечує здобуття профільної середньої освіти. Крім того, у законодавстві України в галузі освіти відсутні такі типи закладів загальної середньої освіти, як "навчально-виховний комплекс", "загальноосвітня школа" та "спеціалізована школа з поглибленим вивченням окремих предметів", - зазначили у департаменті. З повним списком перейменованих навчальних закладів можна ознайомитися за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися