Обстріл Харківщини на 27 січня: є двоє загиблих

За добу під обстрілом опинилася і Лозова.

Станом на цю добу у Харківській області високою залишається небезпека авіаційних та ракетних ударів, як і по всій території України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального Штабу ЗСУ.

На Слобожанському напрямку обстановка залишається сталою, наступальних угруповань противника не виявлено. Проте, триває спільне навчання, під виглядом якого російська федерація нарощує авіаційне угруповання на території білорусі.

Артилерійських обстрілів зазнали райони населених пунктів Стрілеча, Тернова, Варварівка, Стариця, Вовчанські Хутори, Охрімівка, Бударки, Колодязне та Новомлинськ Харківської області.

На Куп’янському напрямку противник обстріляв Дворічне, Синьківку, Подоли, Орлянку, Піщане, Табаївку, Берестове та Лозову на Харківщині;

За інформацією начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, учора вдень окупанти обстріляли смт Дворічну. За попередньою інформацією, загинуло двоє цивільних: чоловік та жінка. Деталі щодо постраждалих та масштабів руйнувань уточнюються.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Російські війська обстріляли Харківщину: з-під завалів дістали жінку (ФОТО)

Окупанти нанесли удари ракетами та "градами".

Учора російські окупанти вкотре обстріляли смт Козача Лопань в Харківському районі. Є влучання в житловий будинок. За попередньою інформацією, поранення отримала 70-річна жінка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

За інформацією обласної прокуратури, 26 січня близько першої години ночі зс рф обстріляли м. Куп’янськ, у результаті чого пошкоджено приватний будинок. Крім того, згорів автомобіль. Постраждалих немає. За попередніми даними, окупанти вдарили по місту ракетою С-300.

Крім того, вдень 26 січня зс рф здійснили обстріл смт Козача Лопань Дергачівської об’єднаної територіальної громади. Пошкоджено низку приватних будинків. Поранено 69-річну жінку, її дістали з-під завалів будинку, в якому вона мешкала. Попередньо, російські військові обстріляли селище з РСЗВ "Град".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися