В одному з районів Харкова працюватиме новий спеціальний автомобіль

Харківські рятувальники отримали від волонтерів пожежно-рятувальний автомобіль

27 січня, за сприяння волонтерів Ігоря та Олени Гончар, а також міжнародної організації “Rotary Club Польщі” та “Rotary Club Німечини”, було придбано та передано для Харківського гарнізону ДСНС пожежно-рятувальний автомобіль "IVECO MAGIRUS". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС України в Харківській області.

Перший заступник начальника Головного управління ГУ ДСНС України у Харківській області Сергій Чабань висловив слова вдячності харківським, польським та німецьким волонтерам за дієву підтримку рятувальників в укріпленні матеріально-технічної бази.

Також заступник начальника управління-начальник відділу запобігання надзвичайним ситуаціям по Київському району Харківської міської територіальної громади Андрій Єременко подякував меру міста Честохово (Польща) Кристофу Матяшику, Мареку та Іоланті Вахелка, а також "Rotary Club Польщі” та “Rotary Club Німечини”.

Дана техніка буде найближчими днями введена в бойовий розрахунок в одному з районів міста Харкова та слугуватиме рятувальникам у боротьбі з вогнем.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 28 січня: постраждали більше двадцяти населених пунктів

Російські окупанти протягом доби здійснили авіаційні, ракетні обстріли та з реактивних систем залпового вогню. Внаслідок ударів російської федерації по цивільній інфраструктурі міст Кіндрашівка Харківської області, Часів Яр Донецької області, селища Камишани та міста Херсон є загиблі та поранені серед мирного населення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генштабу ЗСУ.

На Куп’янському напрямку противник обороняється. На Слобожанському напрямку обстановка без суттєвих змін, наступальних угруповань противника не виявлено.

На Слобожанському напрямку противник не припиняє обстрілів населених пунктів вздовж лінії зіткнення. Вогневого ураження зазнали райони понад тридцяти населених пунктів, серед них: Ветеринарне, Козача Лопань, Веселе, Вовчанськ, Гур’їв Козачок, Красне, Стариця, Охрімівка, Варварівка, Бударки, Білий Колодязь, Мілове, Новомлинськ, Дворічна, Западне та Куп’янськ Харківської області.

На Куп’янському напрямку противник завдав вогневого впливу по районах населених пунктів – Дворічне, Синьківка, Кучерівка, Іванівка, Котлярівка, Іванівка, Кислівка, Крохмальне і Берестове Харківської області.

За інформацією начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, У с. Кіндрашівка Куп'янського району обстрілами пошкоджено будівлю ліцею. У с. Глибоке Харківського району пошкоджено приватний будинок.

За даними Обласного центру екстреної медичної допомоги, у с. Петропавлівка Чугуївського району поранення отримав цивільний чоловік 49 років. Госпіталізований у стані середньої тяжкості.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися