Які роботи проводять у будинку, постраждалому від нічного обстрілу

Постачання води припинене у всьому будинку, щоб запобігти підтопленню підвального приміщення та квартир.

Ремонтні бригади комплексу "Харківводовідведення" проводять роботи з відновлення внутрішньобудинкових комунікацій у будинку, що постраждав від нічного обстрілу у Київському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У понеділок, 30 січня, начальник управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу “Харківводовідведення” КП “Харківводоканал” Валерій Харлан розповів, що відразу після допуску до роботи від ДСНС фахівці аварійної бригади почали локалізацію позаштатної ситуації. Представник комунального підприємства повідомив, що постачання води припинене у всьому будинку, щоб запобігти підтопленню підвального приміщення та квартир.

У будинку вибито вікна, що в умовах морозної погоди призведе до розморожування внутрішньобудинкових систем. Спеціалісти перевіряють всі з'єднання та мережі. “Після ревізії комунікацій будемо підключати водопостачання до тих під'їздів, які визнають безпечними для подальшого проживання та опалення”, - зазначив Валерій Харлан. Щодо частини будинку, де руйнації значні, за його словами, то там внутрішньобудинкові системи будуть повністю відключеними до подальших рішень.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у неділю ввечері, 29 січня, окупанти обстріляли Харків - ракета влучила у багатоквартирний будинок. Внаслідок ракетного удару повністю зруйнований 4 поверх та частково 3 поверх будівлі. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що 15 мешканців цього будинку було евакуйовано одразу після вибуху. 3 людям, які постраждали, була надана необхідна медична допомога.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися